Hotel: Kamers

Het idyllische polderdorp Lissewege , een dorp met bijna uitsluitend witte huizen op een paar kilometer van Brugge , heeft haar plaatsje in de geschiedenis van Vlaanderen . De cisterciĆ«nzerabdij speelde een belangrijke rol in de middeleeuwen.  In de zeventiende- eeuwse hoeve die uitkijkt op de abdijschuur ben je aan het juiste adres voor een zorgeloos verblijf op een unieke , historische locatie.

Hostellerie Hof Ter Doest biedt u 6 prachtig vakkundig gerestaureerde kamers.  Jij verblijft ofwel in de stijlvolle Vincent Doenskamer ,de  Willem Van Saeftinge kamer, de Nicolaas de Rooverkamer , de Lucas de Vriese kamer, de abt Haket kamer ofwel in de Jakob Moermankamer  genoemd naar figuren die de geschiedenis van Ter Doest gemaakt hebben .  De suites zijn erg ruim en licht, met mooie houten balken die in het plafond verwerkt zijn.  Je hebt een afgesloten toilet , maar de rest van het sanitair is in het interieur ingewerkt, waardoor het gevoel van ruimte nog versterkt wordt .

6 ruime kamers, voorzien van alle moderne comfort, gelegen in een oase van rust op een unieke historische site; ****-faciliteiten. Kom tot rust in het luxueuze boxspring-dubbelbed of geniet van de het sublieme uitzicht op de achterliggende polders.

Alle kamers beschikken over een bad, toilet, telefoon en televisietoestel.

Babybedje ter beschikking.

bekijk hier de foto's
Hof Ter Doest - Ter Doest Hostellerie Hof Ter Doest - Ter Doest Hostellerie Hof Ter Doest - Ter Doest Hostellerie Hof Ter Doest - Ter Doest Hostellerie Hof Ter Doest - Ter Doest Hostellerie Hof Ter Doest - Ter Doest Hostellerie
Gesloten op maandagavond en dinsdag.
Gesloten van vrijdag 28/09/2018 t.e.m. vrijdag 05/10/2018. Terug open op zaterdag 06/10/2018.